Palmolive Douchegel – Cheerful Smile

Al vanaf €1.98

Geef je huid een zomers fris gevoel met Palmolive Cheerful Smile Douchecrème. De douchecrème met een zoete geur van bloemen en fruit zorgt voor een zijdezachte huid en een heerlijk gevoel na het douchen.

Stralende verzorging voor je huid

Palmolive Limited Edition Zomer Cheerful Smile Douchecrème brengt de zomer naar je douche. De douchecrème is speciaal ontwikkeld om je huid een fris en verzorgd gevoel te geven die de vrolijkheid van een zonnige dag met zich meebrengt. Met de verzameling natuurlijke ingrediënten gebruik je het beste wat de natuur te bieden heeft voor een soepele en zachte huid.


Zoet en fris

Palmolive Cheerful Smile Douchecrème bevat een frisse formule van bloemen- en fruitextracten die samen een heerlijk zoete geur creëren en aan je huid overbrengen. De formule droogt ook niet uit. Je huid is de hele dag gevoed en voelt zacht aan.


Voor zomerse momenten

Palmolive Limited Edition Zomer Cheerful Smile Douchecrème heeft het beste effect tijdens zomerse momenten. Of je je nu klaar wil maken voor een zonnige dag, of de zonnestralen op je huid wil houden als de zon ondergaat, elk moment in de zomer is een perfect moment om de douchecrème te gebruiken.


Over Palmolive

De missie van Palmolive is het beste wat de natuur te bieden heeft te gebruiken voor het genot van je lichaam en huid: natuurlijke ingrediënten, geuren en kleuren. Met het kleine beetje natuur in haar producten helpt Palmolive je weer in contact te komen met je natuurlijke balans in het dagelijkse hectische leven. Of het nou is om een heerlijke geur af te leveren, je lichaam in balans te houden, of te hydrateren, de producten van Palmolive doen dit met gebruik van de natuur als bron.


Palmolive Limited Edition is ontwikkeld om elk jaar een specifiek gevoel of specifieke emotie over te brengen. Of het nu ervaringen uit exotische landen, of gevoelens van zomer of winter zijn, Palmolive Limited edition is bij uitstek gepast om extra te genieten.

Merk : Palmolive
Inhoud : Palmolive Douchegel – Cheerful Smile
EAN: 8718951266018
Introductie jaar : 2020