Andrelon Droogshampoo Zomerblnd 245ML 6x

Al vanaf €26.85

Andrélon Zomer Blond droogshampoo haalt het beste in je blonde haar naar boven, heeft een heerlijke geur en geeft je haar extra structuur.

• Droogshampoo verrijkt met 100% natuurlijke tapioca zetmeel.
• Absorbeert het vet van het haar op een natuurlijke wijze.
• Dé oplossing om je haar een verfrissende boost te geven zonder witte waas achter te laten.
• Geeft je haar extra structuur.
• Haar dat natuurlijk schoon en fris aanvoelt zonder witte waas.
• Voor een zonnige en nonchalante look tussen de wasbeurten door.

Om zonder je haren te wassen toch een frisse look te krijgen, heeft Andrélon droogshampoo ontwikkeld. In een handomdraai is je haar weer luchtig en gemakkelijk te stylen. Andrélon droogshampoo is dé oplossing om je haar een verfrissende boost te geven zonder witte waas achter te laten, wanneer je maar wilt en waar je ook bent! Andrélon Zomer Blond droogshampoo bevat 100% natuurlijke tapioca zetmeel dat vet van het haar op een natuurlijke wijze absorbeert. De unieke formule haalt het beste in je blonde haar naar boven, heeft een heerlijke geur en geeft je haar extra structuur. Resultaat: prachtig zomer blond haar dat nonchalant valt. Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en producten voor haarstyling biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar.

Andrélon kent een rijke geschiedenis van al 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten. Voorbeelden zijn de Zilver Care shampoo en conditioner, de shampoo Perfecte Krul, de droogshampoo voor tussen het wassen door en de Verrassend Volume shampoo en conditioner. Deze fles is 100% recyclebaar, gooi de fles dus weg bij het plastic afval

Merk : Andrélon
Inhoud : Andrelon Droogshampoo Zomerblnd 245ML 6x
EAN: 8710847951176
Introductie jaar : 2020