Sisley Phyto-Sourcils Design - N°4 Moka - Wenkbrauwpotlood

Al vanaf €37.99

Phyto-Sourcils Design is een wenkbrauwpotlood dat uit drie delen bestaat. Professionele make-up is nu beschikbaar voor iedereen in een uniek Sisley-jasje:
1. Borsteltje om de wenkbrauwen te kammen.
2. Driehoekige stift om alle soorten wenkbrauwen – van dik tot dun – nauwkeurig te herdefiniëren, te modelleren en op te vullen.
3. Highlighter voor onder de wenkbrauwboog om de wenkbrauwmake-up te perfectioneren en de ogen te highlighten.

De stift glijdt soepel over de huid voor een professioneel resultaat. Het make-upresultaat kan worden opgebouwd van heel natuurlijk tot intenser.
De schuimtip met highlighterpoeder maakt het mogelijk om precies de juiste hoeveelheid aan te brengen onder de wenkbrauw.
Phyto-Sourcils Design is bestand tegen wrijven: de wenkbrauwen blijven de hele dag perfect in vorm.

De formule is verrijkt met verzorgende actieve ingrediënten (acaciawas en camelia-olie) en ontziet de kwetsbare huid. De huidtolerantie is getest onder oogheelkundig toezicht.

Gebruiksaanwijzing:

Borstel de wenkbrauwen omhoog.
Gebruik de driehoekige punt om de wenkbrauwen te herdefiniëren, in vorm te brengen en op te vullen. Vervaag door in de richting van de haargroei te borstellen.
Breng een beetje highlighter aan onder de wenkbrauwboog om het gebied rond de ogen te laten stralen.

Afzonderlijk aanbrengen voor een perfecte wenkbrauwvorm of onder de Phyto-Sourcils Fix voor getemde wenkbrauwen en een professioneel resultaat.

Merk : Sisley
Inhoud : Sisley Phyto-Sourcils Design - N°4 Moka - Wenkbra
EAN: 3473311875242
Introductie jaar : 2020