Axe Schwarzkopf Got2b iStylers Texture Clay 75ml

Al vanaf €6.39

Geniet van de zekerheid van frisse. schone handen. zelfs als er geen zeep of water beschikbaar is. Deze gel op alcoholbasis biedt een krachtige en effectieve oplossing voor het doden van een breed spectrum aan ziektekiemen. bacteriën. schimmels en virussen. De gel wordt gemakkelijk afgegeven en smeert gelijkmatig uit. zodat u zeker weet dat uw handen volledig bedekt en beschermd worden.

In combinatie met een milde handzeep is deze gel de ideale keuze voor allerlei hygiënische en chirurgische desinfectietoepassingen. Dit veelzijdige product droogt snel en schoon op. zonder een plakkerige laag en resten achter te laten. Door de parfumvrije formule bestaat er geen risico op aantasting van voedsel. Daardoor is dit product ideaal voor gebruik in keukens en plaatsen waar voedsel wordt bereid.

De eenvoudig te gebruiken cartridges zijn ontworpen om gebruikt te worden in de lijn zeepdispensers van Soft Care. Deze dispensers kunnen aan de muur worden bevestigd voor meer gebruiksgemak. De verpakking bevat een hygiënische navulling met een geïntegreerd pompje. dat bij iedere navulling kan worden verwijderd en weggegooid.

Merk : Axe
Inhoud : Axe Schwarzkopf Got2b iStylers Texture Clay 75ml
EAN: 96038802
Introductie jaar : 2020