Zonnecrème SPF50+

Al vanaf €

Zwitsal Zonnecrème SPF 50+ is een verzorgende en waterresistente zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor 50 voor je kindje.

De crème smeert prettig uit en plakt niet! Deze zonnecrème met UVA/UVB filter is dermatologisch getest en hypoallergeen. Natuurlijk met de vertrouwde Zwitsal geur. Voor een knuffelzacht gezichtje en huidje is goede bescherming ook bij lichte bewolking belangrijk.

Gebruiksaanwijzing
Smeer je kindje royaal in voor je naar buiten gaat. Smeer om de 2 uur of na het zwemmen en afdrogen om het huidje goed te beschermen. Houd baby’s en kinderen uit de directe zon. Zelfs zonnebrand-lotion met hoge SPF biedt geen volledige bescherming. Bescherm extra met kleding en een zonnehoedje.

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgt Zwitsal er al bijna 100 jaar voor dat hun babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje. Ze vinden het belangrijk dat de producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden zij veel aandacht aan de kwaliteit van hun producten. Om de kwaliteit en mildheid van hun producten te garanderen, testen ze de producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn hun producten mild, hypoallergeen en pH-huidneutraal. Hiervoor werken hun babyexperts nauw samen met hun medische adviesraad.

Merk : Zwitsal
Inhoud : Zonnecrème SPF50+
EAN: 8717163739655
Introductie jaar : 2020