Altruist zonnebrand crème 30 SPF - 3 stuks

Al vanaf €22.01

Per verpakking ontvangt u 3 stuks Altruist SPF30 200ML.

Het gebruik van zonnebrand kan de kans op huidkanker en UV veroorzaakte huid veroudering verminderen. Altruist Dermatologische zonnebrandcrème is ontwikkeld door Dr Andrew Birnie, een Dermatoloog en huid kanker chirurg in Canterbury, in samenwerking met de beste formularium wetenschappers in Europa om top kwaliteit zonnebrandcrème tegen een zeer betaalbare prijs aan te bieden, door winstmarges en marketing kosten te drukken.

Altruist’s missie is om het aantal gevallen van huidkanker te verminderen door het meer gebruiken van kwaliteit zonnebrand samen met betere educatie en bewustzijn.
Deze zonnebrand is geformuleerd om het risico van allergische reacties zo laag mogelijk te houden, en is paraben en parfum vrij. Een nieuwe zon filter genaamd Tinosorb A2B is toegevoegd om extra bescherming te bieden over het hele UV spectrum door het versterken van UVB en UVAII golflengtes (290 - 340 nm). Het is hoog photostable en heeft hoge SPF performance bij lage concentratie waardoor het een meer cosmetisch acceptabele formule is. Altruist dermatologische zonnebrand is hierdoor makkelijk te gebruiken en voelt niet plakkerig aan, ondanks zijn water resistentie. Om hydratatie in de huid te verbeteren zijn glycerine en panthenol toegevoegd in een water concentratie, waardoor het dagelijks gebruikt kan worden voor op het gezicht en lichaam.

Dermatologisch getest op zowel efficiency van zon protectie als het minimaliseren van potentiele allergische reacties.

Altruist Dermatologische zonnebrandcrème heeft extensieve klinische testen ondergaan:
In vivo testing demonstrated SPF of 35.2
In vitro testing certified , EU COLIPA recommendations for UVA protection
Patch testing heeft geen allergische reacties onthuld. Patch testing is uitgevoerd volgens de COLIPA voorschriften. Onverdunde Altruist - Dermatologische zonnebrand is getest op 50 vrijwilligers, met zowel normale als gevoelige huidtypes, met gebruik van SDS (1%) en water als controles. SDS (1%) veroorzaakte reacties bij 12 participanten. Er waren geen reacties bij water of de zonnebrand.
Overtreft de EU standaarden voor UVA Bescherming.

Merk : Altruist
Inhoud : Altruist zonnebrand crème 30 SPF - 3 stuks
EAN: 8717953245403
Introductie jaar : 2020