Alqvimia Anti-Stress Body Oil 150ml

Al vanaf €47.18

Alqvimia Anti-Stress Body Oil 150ml

Na een periode van grote inspanning hebben lichaam en geest behoefte aan rust en ontspanning.
ALQVIMIA heeft de beste amandelolie die de huid elastisch en glad maakt, gecombineerd met de kracht van pure essentiële oliën van sinaasappel, grapefruit, citroen, lavendel, petitgrain en marjolein die een ontspannend effect hebben en u helpen om spanningen los te laten.

Aan te raden in tijden waarin lichaam en geest overbelast dreigen te raken. Voor iedereen die een duwtje in de rug nodig heeft.

Waarschuwing
Gebruik tijdens zwangerschap en lactatieperiode wordt afgeraden.

Werkzame bestanddelen
Plantaardige olie: Amandel olie

Essentiële oliën:
Sinaasappel, grapefruit, citroen, lavendel, petitgrain, marjolein.

SinaasappelDeze zoete olie ondersteunt de energiecirculatie en helpt de hardwerkende individu die perfectie en prestatie nastreeft, het moeilijk vindt om te delegeren, maar daardoor gespannen raakt, een meer ontspannen benadering aan te nemen.Citroenwerkt bloedzuiverend en wordt toegepast om zorgen en emotionele verwarring op te heffen en een gevoel van veiligheid te versterkenGrapefruitzuivert, verheldert en verfrist, waardoor “zware” gevoelens verdwijnen die gepaard gaan met de spanningen en geïrriteerdheid van langdurige stressLavendelgeeft een gevoel van kalmte en evenwicht, het stimuleert de zelfexpressie en kan geestelijke en lichamelijke spanningen tot rust brengenPetit-grainDeze olie brengt zowel troost als kracht en helpt bij het vrijmaken van onderdrukte emoties. Het ontspant en verenigt.Marjoleinwerkt ontspannend en verwarmend. Het helpt obsessief denken te kalmeren en emotionele honger te verzachten. Daarnaast stimuleert de olie de energie bij zowel chronische lusteloosheid als nerveuze spanning

Merk : Alqvimia
Inhoud : Alqvimia Anti-Stress Body Oil 150ml
EAN: 8420471010599
Introductie jaar : 2020