Alterna Caviar Volume Conditioner 250ml - Conditioner voor ieder haartype

Al vanaf €23.49

Een voluminizing conditioner voor alle haartypes die je lokken een intens volume geven en het haar voorziet van een diepere hydratatie waarbij wordt geholpen het vocht vast te houden.

De Alterna Caviar Volume Conditioner is een conditioner die perfect is voor fijn en dun haar. De conditioner creëert volumineus haar en vermindert de haarbreuk. Bovendien is de conditioner voorzien van een Color Hold Forumule, Dit zorgt ervoor dat de haarkleur wordt beschermd tegen vervagen. Dit product helpt met het vasthouden van vocht waardoor het haar meer gevoed wordt. Tevens krijgt het haar meer body en volume waaroor het haar meer volheid krijgt De conditioner is parabeen en sulfaatvrij.

De belangrijkste kenmerken

  • Voor fijn, dun haar
  • Vermindert haarbreuk
  • Voegt vocht toe
  • Beschermt de haarkleur
  • Parabeen- sulfaatvrij

Gebruik

Na het wassen van de haar met shampoo, breng een klein hoeveelheid Caviar Volume Conditioner aan op handdoekdroog haar. Laat het 1 tot 3 minuten inwerken en spoel het vervolgens grondig uit.

Tip!

Voor het beste resultaat gebruik de Alterna Caviar Volume Conditioner in combinatie met de Alterna Anti Aging Caviar Multiplying Volume Shampoo. Door dit product te gebruiken in combinatie met andere producten van de Caviar Volume lijn wordt het resultaat versterkt en ook langer behouden.

Resultaat

De Caviar Volume Conditioner geeft volume aan fijn, dun haar en beschermt het haar tegen kleurvervaging en haarbreuk.

Merk : Alterna
Inhoud : Alterna Caviar Volume Conditioner 250ml - Conditioner voor ieder haartype
EAN: 873509027935
Introductie jaar : 2021