Paulas Choice Defense Antioxidant Pore Purifier Treatment - 30 ml

Al vanaf €39.00

WAT DOET DIT PRODUCT?
Bescherm je huid tegen schadelijke vrije radicalen voor een stralende en gezonde huid.De Antioxidant Pore Purifier bevat een mix van effectieve antioxidanten die speciaal geformuleerd is om de schade van vervuiling en blauw licht tegen te gaan. Dit product bevat 0,5% salicylzuur dat ervoor zorgt dat de antioxidanten beter kunnen doordringen in de huid om hun werk te doen. Ook bevat deze treatment een vorm van azelaïnezuur dat een doffe teint vermindert en je huid laat stralen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
- Ontstopt en verkleint poriën zichtbaar
- Verbetert huidteint & -structuur
- Beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van vervuiling

GEBRUIKSAANWIJZING
Zachtjes schudden voor gebruik. Breng 2 keer per dag na het reinigen een paar druppels aan op je gezicht en hals. In de avond gebruik je als laatste een nachtcrème en overdag een dagcrème met minimaal SPF 30.

WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN?
SALICYLZUUR / BHA
Vooral een exfoliant die dode huidcellen verwijdert van het huidoppervlak én binnenin de porie. Ideaal in de strijd tegen puistjes en mee-eters. Werkt ook sterk kalmerend.

WITTE THEE-EXTRACT
Extract uit de jonge knoppen van de theeplant. Bevat een hoge concentratie antioxidanten.

ANTIOXIDANTEN
Helpen de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen, die onder andere veroorzaakt worden door zonlicht en luchtvervuiling. Ze gaan huidveroudering tegen en kalmeren de huid.

Merk : Paula`s Choice
Inhoud : Paula`s Choice Defense Antioxidant Pore Purifier Treatment - 30 ml
EAN: 655439022002
Introductie jaar : 2021