Australian Bodycare Pure Tea Tree Olie 10 ml - 100% puur natuurlijke Tea Tree Olie uit Australië tegen huidproblemen - Houdt de goede flora op de huid in balans - Effectief bij jeugdpuistjes en pukkeltjes

Al vanaf €7.99

Australian Bodycare | Pure Tea Tree Olie 10ml | 100% puur natuurproduct tegen huidproblemen


PRODUCTINFORMATIE:
Tea Tree Olie wordt al meer dan 1000 jaar gebruikt tegen huidinfecties in de Australische volksgeneeskunde. Het remt de groei van bacteriën en is effectief tegen puistjes, pukkeltjes en huidproblemen, kalmeert jeuk en heeft een genezend effect.

De 100% pure en originele Tea Tree Olie is afkomstig uit Australië en wordt door stoomdestillatie gewonnen uit de Tea Tree Melaleuca Alternifolia. Alleen de pure olie uit Australië heeft de juiste combinatie van de 150 ingrediënten, die het huidvriendelijke effect geven. En het is natuurlijk deze olie, die aan alle Australian Bodycare-producten wordt toegevoegd.

Als het op kwaliteit aankomt, sluiten wij geen compromissen. Niet tevreden? Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. U kunt uw product retour sturen naar bol.com en dan krijgt u het totale aankoopbedrag terug!

- Dierproefvrij

- Dermatologisch getest

- Veganistisch

GEBRUIKSAANWIJZING:

Gebruik onverdund als antisepticum voor gebruik op kleine snijwonden, brandwonden, beten, steken, voetschimmel en koortsblaasjes. Vanwege de effectiviteit zijn slechts enkele druppels per applicatie nodig, om positieve resultaten te behalen. Alleen voor uitwendig gebruik.

VOOR WAT IS HET GESCHIKT?

- Verdund als mondspoeling voor een frisse adem

- 5-8 druppels in een bad om spieren te ontspannen

- Dep een klein beetje op een plekje of puistje, vooral bij huidproblemen van het type `acne’

Breng een paar druppels rechtstreeks op het gewenste gebied aan om:

- Zweetvoeten tegen te gaan

- Bestrijd wratten

- Kalmeert voetschimmel

- 5-10 druppels in dampend water voor inademing om verkoudheid, keelpijn en verstopte neuzen te bestrijden

INHOUD:

- Pure Tea Tree Olie (10ml)

100% geconcentreerde Tea Tree Olie is verkrijgbaar in een 10 of 30 ml. flesje. Moet verdund worden voor gebruik.

Merk : Australian Bodycare
Inhoud : Australian Bodycare Pure Tea Tree Olie 10 ml - 100% puur natuurlijke Tea Tree Olie uit Australië tegen huidproblemen - Houdt de goede flora op de huid in balans - Effectief bij jeugdpuistjes en pukkeltjes
EAN: 5709455006005
Introductie jaar : 2021