CHI Deep Brilliance Olive & Monoi Optimum Finish Flexible Hold Spray

Al vanaf €18.00

Een spray die pluis vermindert en het haar makkelijk te restylen houdt dankzij de flexibele hold.

De Chi Deep Brilliance Olive & Monoi Optimum Finish Flexible Hold Spray vermindert pluis en houdt het haar de hele dag in model. Bovendien geeft de spray een flexibele, doorkambare en lichte hold. Dankzij een mix van olijfolie en Monoi olie wordt het haar beschermt tegen luchtvochtigheid en luchtvervuiling. Deze finishing spray geeft een flexibele hold waardoor het haar op ieder moment te restylen is. De CHI Deep Brilliance lijn is speciaal ontwikkeld voor zeer getextureerd haar zoals kroeshaar, krullen of dreadlocks en voor beschadigd en chemisch behandeld haar.

Belangrijkste kenmerken

  • Vermindert pluis
  • Flexibele hold
  • Makkelijk te restylen

Gebruik

Style het haar zoals gewenst. Houd de Chi Deep Brilliance Olive & Monoi Optimum Finish Flexible Hold Spray vervolgens op ongeveer 30cm afstand van het droge haar en spuit gelijkmatig over het haar.

Tip!

Voor het beste resultaat gebruik de CHI Deep Brilliance Olive & Monoi Optimum Finish Flexible Hold Spray in combinatie met andere producten van de CHI Deep Brilliance lijn.

Resultaat

Dankzij de Chi Deep Brilliance Olive & Monoi Optimum Finish Flexible Hold Spray blijft het haar goed in model en blijft het toch makkelijk te restylen.

Merk : Chi
Inhoud : CHI Deep Brilliance Olive & Monoi Optimum Finish Flexible Hold Spray
EAN: 633911778920
Introductie jaar : 2021