Star Wars empire man, eau de toilette 60ml

Al vanaf €18.00

Empire Man is a perfume by Star Wars for men and was released in 2016. The scent is sweet-synthetic. It is being marketed by Lifestyle Perfumes.

Empire by Star Wars Parfums is een Oosterse Bosgeur voor mannen. Empire werd gelanceerd in 2016.

"Empire is een geur die de donkere kant van de Force vangt: mystiek, donker en superieur. Door middel van krachtige akkoorden van amber, patchoeli en tonkaboon wordt deze opvallende, oosterse en verleidelijke geur gecreëerd, die de drager ervan omhult met een aura van mannelijkheid en allesomvattende kracht - perfect voor degenen die niet in de weg mogen worden gelegd. Voor welke geur u kiest - de kracht zal bij u zijn! De drie geuren zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten - de 40ml variant is perfect voor de hand- of sporttas, de 60ml versie is een echte eyecatcher in de badkamer thuis dankzij het spectaculaire lichtzwaard design". - een noot van het merk.

Empire by Star Wars Parfums is een oosterse Woody geur voor mannen. Dit is een nieuwe geur. Empire werd gelanceerd in 2016. Het parfum bestaat uit limoen, appel, patchoeli, tonkaboon en amber.

  • JEDI - the powerfully energetic fragrance of Star Wars perfumes
  • Headnote: Bergamot, Lemon, Lime
  • Heartnote: Apple, Cinnamon, Clove, Jasmine
  • Basenote: Amber, Patchouli, Sandalwood, Tonkabean
  • 60ml bottle in lightsaber-design

Merk : Veritas
Inhoud : Star Wars empire man, eau de toilette 60ml
EAN: 9120058164392
Introductie jaar : 2021