Hugo Boss Just Different Eau De Toilette Spray For Men - 200 ml

Al vanaf €34.80

HUGO Just Different is een nieuwe versie van de klassieke, fris-manlijke Fougère-geur. Geïnspireerd door de contrasten die eigen zijn aan de urban leefomgeving van de HUGO man, laat de Eau de Toilette zich kenmerken als een onverwachte samensmelting van verschillende ingrediënten: een combinatie van verkoelende frisheid en onderliggende warmte.
IJskoude muntblaadjes openen de compositie en leiden naar het hart met fresia en basilicum. De basisnoot bevat Cashmeran, een muskusachtige, houtachtige, kruidige geur.

Topnoot: Deze nieuwe versie van de klassieke, aromatische Fougère-topnoot zorgt voor het fris-koele karakter van de geur, gebaseerd op een akkoord van “bevroren” munt en warme, aromatische noten. Het camphora-aroma en het verkoelende effect van de munt stimuleren de zintuigen en belichamen de prikkels die zo kenmerkend zijn voor het leven in de grote stad.

Hartnoot: Het hart, een combinatie van fresia met basilicum en koreander, heeft een verrassend licht en fruitig-bloemig karakter, getemperd door kruiden. Deze speelse combinatie accentueert het levendige van de geur en vormt de verrassende verbinding tussen de top- en basisnoten.

Basisnoot: Het houtige, amberachtige basisakkoord is een rijke mix van patchoeli, cashmeran, olibanum en labdanum en zorgt voor een soepele, rijke dry-down, met een aangename warmte. Het contrast met de koele munt van de topnoten is een treffende metafoor voor het koele stedelijke staal en glas tegenover de warmte en energie van de stadsbewoners. Hiermee is het beeld van de opnieuw uitgevonden Fougère-geur compleet.

Merk : Hugo Boss
Inhoud : Hugo Boss Just Different Eau De Toilette Spray For Men - 200 ml
EAN: 3614229823882
Introductie jaar : 2021