Wella Color Fresh Acid 7/3 75ml

Al vanaf €11.95

Wella Color Fresh Acid 7/3 75ml

Wella Color Fresh Acid is speciaal ontwikkeld om de kleur van het haar tussen twee kleurbehandelingen tot wel 10 wasbeurten op te frissen een kleurcorrectie door te voeren of nieuwe klanten juist kennis te laten maken met een kleurbehandeling. Een uiterst veelzijdig product een milde kleurversterker & in de mooiste trendy kleuren! Wil jij weer een intens kleurresultaat in jouw haar of in dat van je klanten verkrijgen? Laat je verrassen door de vernieuwde nuances van de Wella Color Fresh Acid en ga voor een optimaal kleurresultaat.

Â

De Wella Color Fresh Acid is een kleurversterker die zowel geschikt is voor in de kapsalon als voor thuisgebruik. Voor thuisgebruik is het mede geschikt doordat de acid zo gemakkelijk in het gebruik is. Daarnaast geeft het een heerlijke subtiele geur af! De kleurversterker is ammonia en peroxidevrij & bovendien niet schadelijk voor het haar! Daarnaast is de Wella Color Fresh Acid voorzien van een zure pH- formule. Deze formule is verrijkt met een verzorgende vitaminecomplex die het haar verzacht en hydrateert. De Wella Color Fresh Acid lijn is onlangs geheel vernieuwd door een nieuw trendy kleurenportfolio. De nuances zijn aangepast aan de nieuwste trends en wensen van klanten.


De kleurversterker kan gebruikt worden voor drie doeleinden:

  • Het opfrissen van de haarkleur tussen twee kleurbehandelingen in
  • Een kleurcorrectie maken
  • Kennis maken met een kleurbehandeling

Gebruiksaanwijzing

Voordat je gebruikt maakt van de Wella Color Fresh Acid dien je je haar te wassen en dient het handdoekdroog te zijn. Draag altijd handschoenen bij het gebruiken van de kleurversterker! Je kan de Color Fresh direct vanuit het flesje aanbrengen. Verdeel de kleurversterker gelijkmatig over de lengtes van het haar heen voor een evenredige verdeling. Kam vervolgens je haar door. Masseer je haar na de inwerktijd goed door met warm water. Spoel het hierna uit met warm water. De Wella Color Fresh Acid blijft ongeveer tot 10 wasbeurten zitten.

Eigenschappen

  • Nieuwe trendy nuances
  • Ammonia en peroxidevrij
  • Houdt tot 10 wasbeurten
  • Verzorgend vitaminecomplex
  • Tot 30% grijsdekking

Wil jij een kleurcorrectie doorvoeren of je haarkleur opfrissen & ben je benieuwd naar de vernieuwde Wella Color Fresh Acid?

Bestel de kleurversterker dan voordelig met 29% korting op Kapperskorting.com! Bestel je bij ons nog voor 22.00 uur dan heb je jouw bestelling (indien voorradig) morgen al in huis!

Merk : Wella
Inhoud : Wella Color Fresh Acid 7/3 75ml
EAN: 4015600185732
Introductie jaar : 2021