Alterna Caviar Replenishing Moisture Leave-in Smoothing Gelee 100 ml

Al vanaf €22.59

Een lichtgewicht, multifunctionele gel die het haar langdurig glad, kroesvrij en glanzend houdt terwijl het haar wordt gehydrateerd en geconditioneerd.

De Alterna Caviar Smoothing Hydra-Gelee is een gel die gladde perfectie biedt op alle haartypes. De Alterna Caviar Smoothing Hydra-Gelee hydrateert het haar intensief, waardoor het haar prachtig glad wordt en wordt voorzien van een stralende glans. De lichtgewicht gel conditioneert het haar en voorkomt kroezen waardoor je lokken langdurig glad blijft. Door de verzorgende formule krijgt het haar meer glans en wordt het licht gedefinieerd. Daarnaast is de veelzijdige formuel te gebruiken op zowel nat als droog haar. De gel is parabeen en sulfaat vrij.

De belangrijkste kenmerken

  • Lichtgewichte gel
  • Gewichtloze hydratatie
  • Creëert glad haar
  • Sulfaat en parabeenvrij

Gebruik

Gebruik Alterna Caviar Replenishing Moisture leave-In Smoothing Gelee op nat haar. Droog het haar vervolgens door middel van de föhn of laat het op natuurlijke wijze drogen. Alterna Caviar Smoothing Hydra-Gelee kan ook gebruikt worden op droog haar voor een perfecte finish.

Tip!

Voor het beste resultaat gebruik de Alterna Caviar Replenishing Moisture Leave-In Smoothing Gelee in combinatie met andere producten an de Alterna Caviar Moisture lijn. Hierdoor wordt het resultaat versterkt en langer zichtbaar.

Resultaat

Alterna Caviar Replenishing Moisture Leave-In Smoothing Gelee verzorgt het haar en gaat pluisvorming tegen. Het resultaat is een mooie, stralende look.

Merk : Alterna
Inhoud : Alterna Caviar Replenishing Moisture Leave-in Smoothing Gelee 100 ml
EAN: 873509027799
Introductie jaar : 2021