Australian Bodycare Intieme Balsem 100ml - Aftershave Balsem voor Intieme Zones, Behandeling van Ingegroeide Haartjes, Stoppels en een Branderig Gevoel na het Scheren en Waxen – Perfect voor het Ontharen en Scheren van de Intieme zone.

Al vanaf €12.99

Australian Bodycare | Intim Balm | Voedende en verzorgende aftershave tegen rode bultjes en ingegroeide haartjes | Gaat onzuiverheden en vuil tegen na het scheren | 100ml

PRODUCTINFORMATIE:

Behandeling tegen ingegroeide haartjes, scheerbultjes en scheerbrand. Voor gebruik na het scheren en harsen. We ontwikkelen al onze producten met ingrediënten van de bovenste plank. Ze zijn geselecteerd op hun krachtige werking, zonder compromissen te sluiten wat betreft de veiligheid van je huid. Je voelt het verschil.

Als het op kwaliteit aankomt, sluiten wij geen compromissen. Niet tevreden? Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. U kunt uw product retour sturen naar bol.com en dan krijgt u het totale aankoopbedrag terug!

- Dierproefvrij

- Dermatologisch getest

- Veganistisch

RESULTATEN:

Dit is de Intim Balm Aftershave tegen ingegroeide haartjes, bultjes en scheerbrand van Australian Bodycare. Het is perfect om te gebruiken na ontharing en scheren, omdat het de geïrriteerde huid onmiddellijk verlicht. De balsem kalmeert en verzorgt de huid, voor het beste resultaat na het scheren. De zachte balsem bevat Allantoïne en extract van Tasmaanse peper, die een rustgevend effect hebben en irritatie voorkomen. De Aftershave Balm bevat natuurlijke Australische Tea Tree Olie van farmaceutische kwaliteit. Het is gemaakt van natuurlijke, actieve ingrediënten die zijn goedgekeurd door ons cosmetisch wetenschapsteam.

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

Intim Balm met natuurlijke Australische Tea Tree Olie (Melaleuca alternifolia) is speciaal ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van ingegroeide haartjes en roodheid, die vaak voorkomen na intiem scheren.

HOE GEBRUIK IK HET?

Intim Balm is een deel van het unieke 3 stappen proces om de perfecte intieme scheerbeurt te verkrijgen:

Stap 1: Gebruik Intim Wash voor het scheren, om onzuiverheden te verwijderen die kunnen leiden tot rode vlekken en ingegroeide haartjes - Aanbevolen gebruik: Elke keer voor het scheren of harsen.

Stap 2: Gebruik tijdens het scheren Intim Shave, een speciaal samengestelde scheergel om rode vlekken en ingegroeide haartjes te minimaliseren. Aanbevolen gebruik: Gebruik voor de beste resultaten Intim Shave elke keer dat je je bikinilijn scheert.

Stap 3: Na het scheren of harsen. Breng Intim Balm met cirkelvormige bewegingen aan op het gewenste gebied. Laat het zitten en laat het volledig intrekken - Aanbevolen gebruik: Gebruik voor de beste resultaten elke keer na het scheren of harsen Intim Balm.

INHOUD:

- 1 x Intim balm (100 ml)

Merk : Australian Bodycare
Inhoud : Australian Bodycare Intieme Balsem 100ml - Aftershave Balsem voor Intieme Zones, Behandeling van Ingegroeide Haartjes, Stoppels en een Branderig Gevoel na het Scheren en Waxen – Perfect voor het Ontharen en Scheren van de Intieme zone.
EAN: 5709455007040
Introductie jaar : 2021