Chloé Naturelle Eau de parfum - 30 ml

Al vanaf €52.95

Chloé Naturelle EDP is een heerlijke, romantische en vrouwelijke geur met zorg voor lichaam, ziel en milieu. Het is zowel veganistisch, als verrijkt met natuurlijke biologische ingrediënten. Dit fantastische parfum opent met een frisse adem die krijgt direct je zintuigen op de been en je kunt er al, voelen hoe de energie door je heen stroomt en een hernieuwde boost geeft

Als je verder in de geur komt, kun je voelen hoe de bloemen en de zoete tonen zich vervolgens op de huid ontwikkelen, waardoor je een bijna meditatief gevoel krijgt, waar je je ogen sluit, diep ademhaalt en de rust en vreugde kunt voelen die net zo rustig op je neerdaalt.

De noten in deze Eau de Parfum omvatten citroen, bosbes, roos, neroli, mimosa en warme ceder. Een van Chloé`s kenmerkende tonen is de prachtige roze roos, die ook een centrale plaats inneemt in dit parfum, maar die opgetild door de frissere en zure tonen, die er iets heel speciaals aan toevoegen waar je gewoon meer van moet hebben.

Ben jij, net als vele anderen, ook fan van Chloé, dan mag je deze beauty zeker mee naar huis nemen, want het flesje past perfect bij je andere Chloé-parfums en de geur zal bijna verslavend zijn.

Merk : Chloe
Inhoud : Chloé Naturelle Eau de parfum - 30 ml
EAN: 3614228842839
Introductie jaar : 2021