Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème SPF30

Al vanaf €29.50

Wat is Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème SPF30?
Wanneer de huid ouder wordt, zal ook de productie van hyaluronzuur afnemen. Hierdoor kunnen rimpels ontstaan en kan je huid er ouder uit gaan zien. De Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème SPF30 gaat dit proces tegen. Het speciale `3 keer effect` bevat de volgende eigenschappen:
1. Vullen: Hoog en laag moleculair Hyaluronzuur werkt op de oorsprong van de fijne rimpels in de bovenste epidermale huidlagen. Het hydrateert en vult de huid, met daarmee ook de rimpels, op.
2. Stimuleren: De formule is verrijkt met het antioxidant `Saponine`, want als doel heeft de huideigen hyaluronzuurproductie in de huid te activeren en daarnaast te beschermen tegen vrije radicalen.
3. Beschermen: Het ingrediënt `Enoxolone` zorgt ervoor dat de afbraak van hyaluronzuur in de huid wordt vertraagd.

De Eucerin Hyaluron-Filler dagcrème SPF30 kan er dus voor zorgen dat de eerste tekenen van huidveroudering gericht worden aangepakt. Het vult zelfs de diepe rimpels op, voor een zichtbaar jongere uitstraling. De formule bevat een SPF30 zonbescherming, waardoor het ook effectieve bescherming geeft tegen huidveroudering die veroorzaakt wordt door schade van de zon. Zo kunnen diepere rimpels niet verergeren en krijgt de huid bescherming tegen vrije radicalen.

Huidtype: Voor alle huidtypen


Hoe gebruik je Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème SPF30
Breng het product in de ochtend aan op een goed gereinigde huid. Neem hierbij ook de hals en decolleté mee. Verdeel het goed en masseer in tot dat het product volledig is opgenomen. Vermijd contact met de ogen. Voor het beste resultaat wordt aangeraden het product te combineren met de Eucerin Hyaluron-Filler Nachtcrème, Eucerin Hyaluron-Filler Oogcontourcrème en de Eucerin Hydratatie Booster. Breng vervolgens de Eucerin Photoaging Control Sun Fluid SPF 50 aan, wanneer extra zonbescherming nodig is.

Merk : Eucerin
Inhoud : Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème SPF30
EAN: 4005800294945
Introductie jaar : 2022