Royal County of Berkshire Polo Club - Eau de Toilette - Heren - Blue Edition - 100ml

Al vanaf €19.96

De Royal County of Berkshire Black Edition Eau de Toilette straalt een en al stijl en klasse uit. Dit coole parfum heeft topnoten van onder meer limoen en violet met een geraffineerd hart van salie, lavendelolie en geraniumolie. De geur blijft lang behouden en droogt uiteindelijk naar een mooie basis van patchoeli, cederhout en ambroxaan. Eigentijds, klassevol en robuust.

The Royal County of Berkshire Polo Club staat bekend als een van de beste en meest exclusieve poloclubs van het VK. De club werd opgericht door rock-`n-roll-ster Bryan Morrison en officieel geopend door voorzitter HRH The Prince of Wales Charles Windsor. Het mag dan ook niet verbazen dat RCBPC overal ter wereld geldt als een luxueus sport- en lifestyle-universum.

Het geurassortiment is geïnspireerd op de stijlvolle Polo-cultuur. Het succes en de grootsheid van de Royal County of Bershire Club wordt ook weerspiegeld in het ontwerp van de geuren, met gedurfde, sterke kleuren. De modieuze, stijlvolle geuren zijn ontworpen door ervaren geurontwerpers met meer dan 35 jaar expertise.

Merk : RCB Polo Club
Inhoud : Royal County of Berkshire Polo Club - Eau de Toilette - Heren - Blue Edition - 100ml
EAN: 8411114086200
Introductie jaar : 2022