Yves Saint Laurent LHomme Eau De Parfum Mannen 60 ml

Al vanaf €76.50

De nieuwe aroma van de Yves Saint Laurent L`Homme Eau de Parfum is opgedragen aan mannen die cool, sensueel, nonchalant en magnetisch zijn. Die trouw zijn aan zichzelf en de grenzen durven op te zoeken. In plaats van virtuele connecties hunkert hij naar echte, real-life connecties en emoties. Hij is zelfverzekerd en staat open om zijn eigen gevoelens toe te laten, en die van haar.

Een verfijnde blend van sprankelende en bittere sinaasappel doordrenkt met vetiver hart uit haïti en een uniek innovatief ingrediënt: oakwood infusion.

Dit is een upcycled ingrediënt gedistilleerd uit de houtsnippers van eikenhouten vaten vervaardigd door seguin moreau in cognac. De eiken zijn duurzaam gewonnen en geselecteerd vanwege hun superieure aromatische profiel. Schudden. Opdienen. Zwichten. De fles. Doordrukt met neo-vintage esthetiek. Met zijn gedurfde oversized metalen zeshoekige dop onthult l`homme eau de parfum-fles een amberachtige gouden vloeistof in de rijke tonen van soepele bourbon-whisky. Een weerspiegeling van de koele retro speakeasy sfeer van de geur, de warmte van de geurige cocktail en de intensiteit van het sensuele spoor. Klasse in een glazen fles.

Merk : Yves Saint Laurent
Inhoud : Yves Saint Laurent L`Homme Eau De Parfum Mannen 60 ml
EAN: 3614273668750
Introductie jaar : 2022