SHISEIDO - Ginza Murasaki Eau de Parfum - 30 ml - eau de parfum

Al vanaf €49.38

Ginza Eau de Parfum Murasaki, het nieuwe parfum van Shiseido, belichaamt een krachtige en onweerstaanbare vrouwelijkheid met zijn stralende paarse Murasaki-kleur. Toetsen van paarse bloemen aangevuld met houtnoten, even veelzijdig en vol contrasten als de hypnotiserende kleur van de geur.

HET VERHAAL
Murasaki is een in Japan beroemde paarstint, een symbool van nobelheid, macht en verfijning. Het is een kostbare kleur, vroeger voorbehouden aan het hof en de Samurai. Ginza Eau de Parfum Murasaki belichaamt moderne vrouwelijkheid, gewapend met genoeg kracht om te schitteren in de wereld van nu.

DE GEUR
De topnoten zijn een ontmoeting tussen delicate viooltjes en de frisse toetsen van Fuji-appel en granaatappel. De bloemige hartnoten combineren jasmijn met blauweregen, een Murasaki-kleurige bloem waarvan de bloemblaadjes in trosjes aan een stevige stam hangen. Een vleugje fresia geeft het boeket een lichte noot, in evenwicht gehouden door de kracht van sandelhout dat het geurspoor een levendig, fluweelachtig aspect geeft.
Toetsen van paarse bloemen aangevuld met houtnoten, het perfecte evenwicht tussen kracht en vrouwelijkheid.

DE FLACON
Deze uitzonderlijke flacon, die speelt met contrasten, is ontworpen door de designer Constance Guisset. Het massieve glas heeft ronde hoeken. Een zwarte dolk doorboort de flacon en duikt in de paarse geur om al zijn kracht vrij te laten.
Dit parfum is gecertificeerd vegan en bevat namelijk zowel natuurlijke als synthetische grondstoffen van biologische oorsprong.

#TheGinzaSpirit #ShiseidoFragrance

Merk : SHISEIDO
Inhoud : SHISEIDO - Ginza Murasaki Eau de Parfum - 30 ml - eau de parfum
EAN: 768614184867
Introductie jaar : 2022