Alt-Innsbruck Eau de Cologne - Aftershave 100 ml

Al vanaf €

Alt-Innsbruck Eau de Cologne krijgt zijn onmiskenbaar mannelijke geur door het gebruik van echte Virginia-tabak. Dit wordt direct als topnoot ervaren en komt ook tot uiting in de basisnoot. Alt-Innsbruck Eau de Cologne is de meest populaire herengeur voor klassieke natte scheerders, geparfumeerd met zoete tabak en menthol

De natuurlijke en zeer aromatische extracten maken het gebruik van het product tot een unieke ervaring. Maar dat is niet alles - want het hoge mentholgehalte geeft de huid ook een verkoelend en daardoor zeer verfrissend effect. En daarna duurt het nog uren. Trouwens - het bewijs van het unieke en het grote succes van dit product is dat het recept sinds 1953 tot op de dag van vandaag ongewijzigd wordt gebruikt.

Tip: De individuele geur van de Eau de Cologne Alt-Innsbruck past bij alle seizoenen en kan dagelijks worden aangebracht.

Een echte zeldzaamheid qua geurbeleving.

Met zijn mannelijke geur heeft de Eau de Cologne Alt-Innsbruck al lang naam gemaakt over de hele wereld. En dat is geen wonder - de Eau de Cologne Alt-Innsbruck is tenslotte onderscheidend, verfrissend en allesbehalve gewoon. Het kan bijvoorbeeld direct op de huid worden aangebracht als geurstof voor de dag of na het nat of droog scheren (dit voorkomt onder andere het ontstaan ​​van onaangename ontstekingen).

Tip: De Eau de Cologne Alt-Innsbruck is ook verkrijgbaar met een klassieke elegante en vooral praktische verstuiver (dit maakt het nog gemakkelijker om op de huid te verstuiven). Het wordt geleverd in een glazen fles van 100 ml en is gemaakt zonder kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen.

Let op: aftershaves, aftershave lotions en eau de colognes worden niet retour genomen

Merk : Alt Innsbruck
Inhoud : Alt-Innsbruck Eau de Cologne - Aftershave 100 ml
EAN: 9120028300164
Introductie jaar : 2022