Issey Miyake - A Drop dIssey Eau de Parfum Fraîche 30 ml spray

Al vanaf €41.04

Onder een lenteregen opent de natuur zich en onthult ze haar ware schoonheid. Een Drop d`Issey Eau de Parfum Fraîche voor vrouwen, door Issey Miyake, neemt ons mee op een reis naar het hart van de natuur, via een fris en bloemig pad.
Een druppel verse regen, boordevol energie en leven, wekt en verfrist alle elementen die op zijn pad komen.
Net als A Drop d`Issey Eau de Parfum, vertelt A drop d`Issey Eau de Parfum Fraîche ons een nieuw verhaal over water doordrenkt met bloemen.

GEUR, EEN VERFRISSENDE BLOEMEN AQUATISCHE SERING. In de topnoten brengt de regenachtige kern gecreëerd door Ane Ayo frisheid in de geur.
In de hartnoten worden de omhullende bloemige noten van sering onthuld, die in harmonie zijn met damastroos om een fris en delicaat bloemenboeket te bieden.
In de basisnoten geven sandelhout, cederhout en musk diepte en rondheid aan de geur.

ONTWERP, SLECHTS ÉÉN DROP. De fles gemaakt voor A Drop D`Issey Eau de Parfum Fraîche behoudt een iconische ronde vorm. Het is verbeterd met een blauw naar groen verloop, dat doet denken aan de reis van een lenteregendruppel die uit de lucht valt in het hart van de weelderige groene natuur.
De druppelvormige fles is ontworpen om in een horizontale positie te worden geplaatst.
Een subtiele aanraking van de witte dop is voldoende om het frisse aroma te verspreiden.

DUURZAAMHEID EN NATUURLIJKE INGREDINTEN. Deze Eau de Parfum Fraîche is gemaakt in Frankrijk. Het is een vegan geur en bestaat voor 85% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De fles is gemaakt van volledig gerecycled glas met 5% PCR en is gehuisvest in een buitenste kartonnen doos gemaakt van duurzame bosmaterialen.

  • Topnoten: Regenakkoord.
  • Hartnoten: Lila akkoord.
  • Basisnoten: Sandelhoutakkoord.

Merk : Issey Miyake
Inhoud : Issey Miyake - A Drop d`Issey Eau de Parfum Fraîche 30 ml spray
EAN: 3423222048167
Introductie jaar : 2022