AHAVA Holiday 2022 MAD FOR MUD - Hydrateert en verzorgt de huid - Bevat dagcrème, moddermasker en een handcrème - VEGAN - Alcohol- en parabenenvrij - Set van 3

Al vanaf €64.00

Maak het verschil - krijg een heldere teint, langdurige hydratatie en zachte beschermde handen met AHAVA`s beste natuurlijke Dode Zee-verzorging. AHAVA`s Essentiele dagcreme voor de normale tot droge huid houdt vocht vast en zorgt voor langdurige hydratatie. Het enige echte pure Dode Zee-zuiverende moddermasker zal de gelaatstrekken van uw huid zuiveren voor een schone, frisse, gelijkmatige uitstraling, en de minerale handcrème zal op magische wijze werken om de huid te verzachten.

AHAVA Mineraal handcreme
Deze fan-favoriete handcrème is verrijkt met een Osmoter, onze kenmerkende mix van Dode Zee-mineralen om droge handen te hydrateren, verzachten en onmiddellijk te kalmeren, terwijl ze worden beschermd tegen dagelijkse agressies en de soepelheid herstellen.

AHAVA Essentiele dagcreme
Deze zachte en comfortabele vochtinbrengende crème voor overdag is gemaakt met Osmoter, onze kenmerkende mix van hydraterende Dode Zee-mineralen waarvan is bewezen dat ze het vochtgehalte van de huid verhogen. Het balanceert vocht voor de normale tot droge huid, maakt het soepel, zacht en stralend.

AHAVA Zuiverend moddermasker
Dit klassieke moddermasker is gemaakt met de wereldberoemde modder uit de Dode Zee, bekend om zijn therapeutische voordelen en voor het zuiveren en ontgiften van de huid. Samen met Osmoter, onze kenmerkende mix van Dode Zee-mineralen waarvan is bewezen dat ze het vochtgehalte van de huid verhogen, reinigt, zuivert en verheldert dit masker de huid terwijl het helpt om vocht vast te houden en een rustgevend effect heeft.

Merk : AHAVA
Inhoud : AHAVA Holiday 2022 MAD FOR MUD - Hydrateert en verzorgt de huid - Bevat dagcrème, moddermasker en een handcrème - VEGAN - Alcohol- en parabenenvrij - Set van 3
EAN: 697045016174
Introductie jaar : 2022