AHAVA Holiday 2022 LOVE TRIANGLE - Hydrateert de huid - Bevat douchegel, bodylotion en handcrème - VEGAN - Alcohol- en parabenenvrij - Set van 3

Al vanaf €11.20

Proef van een zachte, gevoede huid met AHAVA`s minerale verzorgingsfavorieten op reisformaat voor handen en lichaam. Dit minerale lichaamstrio, aangedreven door AHAVA`s exclusieve Osmoter-complex van het aanvullen van natuurlijke Dode Zee-mineralen en natuurlijke plantenextracten, houdt uw huid intact en goed gehydrateerd tijdens uw dagelijkse lichaamsregime voor een schone, frisse en soepele huid, waar u ook bent.

AHAVA Mineraal handcreme
Een topfavoriet! Mineraalrijke crème speciaal gemaakt om de handen te beschermen en te vrijwaren van omgevings- en huishoudelijke schade. Verbetert onmiddellijk het hydratatieniveau van de huid, verzacht ruwe, droge huid en herstelt de soepelheid.

AHAVA Mineraal bodylotion
Snel absorberende body lotion die de huid beschermt dankzij Dode Zee mineralen en verzachtende Aloë Vera die het natuurlijke hydratatieproces stimuleert en verhoogt voor een gladde, verbeterde huidtextuur.

AHAVA Mineraal douchegel
Deze zachte douchegel is verrijkt met Osmoter, onze kenmerkende mix van Dode Zee-mineralen en Aloë Vera-extract. Het laat de huid fris, gehydrateerd en schoon aanvoelen zonder de natuurlijke afweer te strippen. De frisse aromatische geur van granaatappel en kersenbloesem ontspant de zintuigen en zorgt voor een kalmerende, ontspannende sensatie.

Merk : AHAVA
Inhoud : AHAVA Holiday 2022 LOVE TRIANGLE - Hydrateert de huid - Bevat douchegel, bodylotion en handcrème - VEGAN - Alcohol- en parabenenvrij - Set van 3
EAN: 697045016136
Introductie jaar : 2022