Prada Paradoxe Eau De Parfum Recargable 30ml Vaporizador

Al vanaf €67.95

Rijk aan zowel klassieke als avant-garde geurnoten en vooral, vol tegenstellingen. Dat is de eau de parfum voor vrouwen Prada Paradoxe in een hervulbare flacon, met een geurcompositie die betovert met bloemige en ambernoten begeleid door citrusvruchten en delicieuze vanille uit Madagaskar.

  • bloemige ambergeur die past bij elke gelegenheid
  • in een hervulbare, milieuvriendelijke flacon
  • gezicht van de geur is Emma Watson

Samenstelling van de geur
Eerst ruik je bergamot uit Calabrië, neroli en Ambrofix™, waarvan de amberachtige noten de geur heerlijk verwarmend maken. Daarna treden zoete mandarijn, oranjebloesem en benzoïne op de voorgrond. De basisnoten van de geur, die het langst op de huid blijven hangen, behoren toe aan delicieuze peer, jasmijn, gourmand vanille uit Madagaskar en de revolutionaire muskusmolecule Serenolide™.

Verhaal van de geur
De geurcompositie van Prada Paradoxe is een samenwerking van de parfumeurs Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu en Antoine Maisondieu, die zich volledig konden vinden in de visie van Miuccia Prada en Raf Simons. Zo ontstond er een geur die een volmaakte belichaming is van paradoxen, tijdloosheid en avant-garde. Het gezicht van de eau de parfum is Emma Watson. En aangezien duurzaamheid het merk niet onverschillig laat, is de flacon van de geur hervulbaar.

Merk : Prada
Inhoud : Prada Paradoxe Eau De Parfum Recargable 30ml Vaporizador
EAN: 3614273760713
Introductie jaar : 2022