Dior J’adore Parfum d’eau Vrouwen 50 ml

Al vanaf €97.60

Ontdek J`adore Parfum d`eau, de nieuwste creatie van Dior: een concentratie van water en bloemen die de belofte van genot, die J`adore sinds 1999 meedraagt, herinterpreteert in een geur met een uitzonderlijke sensualiteit.

J`adore Parfum d`eau vertaalt het iconische bloemenboeket van J’adore: vrijstaand van de traditionele top-, hart- en basis noten, voor een directe geurervaring waarin de noten van Arabische jasmijn, oranjebloesem en magnolia tot leven komen.

Deze geur heeft een unieke, gepatenteerde formule en is gehuisvest in een prachtig matte, opalescente flacon. J`adore Parfum d`eau introduceert tevens een nieuwe manier van parfum aanbrengen: spray in een royale mist om uw huid te hullen in de intense frisheid van deze geur.

OLFACTORISCHE NOTEN
J`adore Parfum d`eau ontketent een frisse en onmiddellijke florale geur: een overvloed aan bloemen, sensueel en spontaan, verhelderd door een nieuw strelend licht. Oranjebloesem uit Vallauris geeft al haar frisheid aan de geur, terwijl de zonnige noten van Arabische jasmijn zich vermengen met de fluweelzachte noten van Chinese magnolia.

Een ware ode aan de witte bloemen van J’adore, in een frisse en spontane interpretatie.

DE SAVOIR-FAIRE VAN DIOR
J`adore Parfum d`eau ontvouwt noten van oranjebloesem uit Vallauris, het resultaat van een exclusieve samenwerking met Parfums Christian Dior. Deze oranjebloesem - ook wel neroli genoemd - is een olfactorische verborgen schat, verkregen door stoomdistillatie van bittere sinaasappelbloesem en straalt in het hart van het nieuwe J`adore boeket. Dit proces zonder oplosmiddelen scheidt het hydrolaat, ook wel oranjebloesemwater, van de essentiële olie van neroli.

Merk : Dior
Inhoud : Dior J’adore Parfum d’eau Vrouwen 50 ml
EAN: 3348901597722
Introductie jaar : 2022