Axe Oudwood Vanilla - 200ml - Doucheschuim

Al vanaf €8.37

AXE Gold Oudwood & Vanille Shower foam 200 ml reinigt je huid en zorgt voor een relaxte geur.

•Een combinatie van de bescherming van een effectieve deodorant met de zekerheid van een aantrekkelijke geur.
•Ook geschikt om mee te scheren.
•AXE Gold heeft een relaxte mannelijke geur.
•Combineert oud wood en fresh vanilla.
•Wanneer je lekker ruikt, maakt het niet uit wat de dag voor je in petto heeft. You Gold.
•Geschikt voor de normale huid.

AXE Shower Foam Gold Oudwood & Vanille 200ml
Probeer de nieuwe AXE shower foam Gold, met de stijlvolle geur van oud wood & vanilla. Het schuim geeft je een grondige reiniging onder de douche. Ook geschikt om mee te scheren. Wanneer je lekker ruikt, maakt het niet uit wat de dag voor je in petto heeft. You Gold.

Hoe gebruik je het?
1. Goed schudden
2. Spuit de foam op je hand en verdeel het over je lichaam
3. Was en scheer
4. Spoel af en je bent klaar

Find Your Magic
Alle AXE producten zijn speciaal ontworpen om jou er op je best uit te laten zien. En je lekker te laten ruiken met een geur die bij jou past. Het maakt namelijk niet uit wie je bent, hoe je er uit ziet of wat je doet. Je bent het meest aantrekkelijk als je helemaal jezelf bent. Dus work on it. Claim it. Own it. Find Your Magic.

Over AXE
In 1983 werd AXE voor het eerst in Frankrijk op de markt gebracht. Het presenteerde de allereerste geparfumeerde deodorant bodyspray: AXE Musk. Een combinatie van de bescherming van een effectieve deodorant met de zekerheid van een aantrekkelijke geur. Een nieuwe deodorant voor alle mannen was geboren. Ruim 30 jaar later blijven mannen in meer dan 80 landen over de hele wereld dagelijks de AXE ervaring beleven. Met ruim 20 verschillende geuren is de bodyspray nog steeds het bekendste product van AXE. Niet voor niks is AXE wereldwijd een van de populairste verzorgingsmerken voor mannen in zowel deodorant als douchegel!

Merk : Axe
Inhoud : 200ml
EAN: 8710447204290
Introductie jaar : 2018