Aleppo Zeep (15 x 190 gr)

Al vanaf €

Dat Aleppo zeep een eeuwenoud product is, het helemaal van deze tijd is en je huid en haar geweldig reinigt wist je al. Wat jij natuurlijk wilt weten is of deze Aleppo zeep met de hand gemaakt is volgens traditie, de juiste natuurlijke geur heeft en wellicht nog belangrijker van de beste kwaliteit is. Waarom zou je anders zo’n duur zeepje kopen?

Door de ongeregeldheden in de traditionele productie plaatsen (waaronder Aleppo) wordt onze zeep in Turkije met de hand gemaakt volgens oud familierecept. Voor het productieproces hebben we een aantal mooie foto’s bijgevoegd.

Onze zeep is van zeer hoge kwaliteit. Dat zie je, ruik je maar voel je vooral tijdens en na het wassen. Uiteraard bestaat de krachtigste Aleppo zeep uit 40% laurierolie en 60% olijfolie. Leuk die percentages, maar dat is alleen maar leuk als de kwaliteit van de olie dan ook top is en je raadt het al, dat is die van ons ook. Zoals onze contactpersoon Sercan in Turkije al aangaf, kwaliteit van de olie die je gebruikt is belangrijker dan de hoeveelheid olie die je gebruikt. Met andere woorden liever kwaliteit dan kwantiteit. Zo hebben wij samen de beste Aleppo zeep gemaakt. Voor kwaliteit betaal je, maar dat heeft ook zo zijn voordelen

Even wat van die voordelen op een rijtje:

-Reinigt huid en haar op een zachte en natuurlijke manier
-Houdt de vochtbalans op peil en beschermt de huid tegen weersinvloeden
-Wordt aanbevolen voor droge, gevoelige huid, maar ook bij acne, eczeem en psoriasis verzorgt en herstelt deze zeep de huid.
-100% natuurlijke ingrediënten
-Vegetarisch/ plantaardig
-Biologisch afbreekbaar
-Bevat geen chemicaliën
-Geen kunstmatige geurstoffen
-Geen parabenen
-Bleekt niet
-Milieu Vriendelijk
-Hoe hoger de laurierbesolie, hoe meer antiseptische/ desinfecterender de zeep is.
-Helpt en ondersteund het herstellend vermogen van de huid
-Geschikt voor dagelijks gebruik

PS:Aleppo zeep is ook handig als je veel op reis bent want Aleppo zeep is zó natuurlijk dat je er ook je kleren mee kunt wassen.

Merk : Gharsoap
Inhoud : Aleppo Zeep (15 x 190 gr)
EAN: 7112039647675
Introductie jaar : 2018