Kenzo - Aqua Kenzo Pour Homme - 30 ml - Eau de Toilette

Al vanaf €

Het betreft een totem, het belangrijkste element en tegengif voor normaliteit. Water liefhebbers vormen een gemeenschap en hebben eindelijk een eigen geur: AQUA KENZO.

Voor Haar, een verslavende onderdompeling in een ultra-frisse formule. De sappige en verfrissende geur van Mandarijn, tedere en kleurrijke Frambozenblaadjes omhult de verblindende sensualiteit van Magnolia. Een frisse, ongewone en stralende bloemige geur.

Voor Hem, een duik in het contrasterende water: De plantaardige accenten van Roze Bessen en Walnoot blaadjes zorgen voor een aangrijpende geur, terwijl het Sandelhout zich mengt met sensualiteit in deze frisse en houtachtige geur.

De glinsterende nuances van deze eigentijdse geur verbinden zich met de textuur van de flacons: zeegroen voor haar en kobaltblauw voor hem. Twee blokken van ultra-moderne en innovatieve kleuren worden beschermd door de totem van de Hokusai golf. Het sobere zal vervagen, de water liefhebbers zien dit als een onweerstaanbare uitnodiging om van de buitengewone water sensaties te genieten.

Merk : Kenzo
Inhoud : 30ml
EAN: 3274872357204
Introductie jaar : 2018