Rimmel London Lasting Finish Breathable - Deep Mocha - Foundation

Al vanaf €4.98

Rimmel London introduceert een nieuwe foundation en concealer die de standaard eigenschappen van langhoudende foundation trotseren. Lasting Finish Breathable Foundation en Lasting Finish Breathable Concealer zorgen beiden voor een ultra-lichtgewicht, onberispelijke dekking met een langhoudende hold… terwijl je huid kan blijven “ademen”. Zonder ‘zwaar’ gevoel op de huid; je behoudt simpelweg de hele dag, avond en nacht een prachtige huid. FREE YOUR SKIN. Live the London look.

4 true-to-you kleuren:
LICHT #100 Ivory
MEDIUM #200 Soft Beige en #300 Sand
DONKER #400 Natural Beige

Alle voordelen van de foundation:
•Houdt tot 25 uur en hydrateert;
•Bevat SPF20 bescherming en anti-oxidanten;
•Ultra-lichtgewicht textuur;
•Makkelijk aan te brengen door de cushion-applicator;
•Flawless dekking.


Rimmel foundation


Als je soms last hebt van wallen of gewoon een frissere uitstraling wil, is de Lasting Finish Breathable Concealer ideaal. Met de geïntregeerde kussen-applicator breng je de concealer gemakkelijk aan onder je ogen, of op andere plekken waar je oneffenheden hebt. Ook de concealer is ultra lichtgewicht, geeft een egale medium dekking en is transpiratiebestendig, tot wel 24 uur lang! What’s not to love?

`90% van de vrouwen die het product heeft getest waren positief over de all day medium dekking. De formule maakt het makkelijk om precies de hoeveelheid dekking te creëren die jij wilt`.

Merk : Rimmel London
Inhoud : Rimmel London Lasting Finish Breathable - Deep Moc
EAN: 3614224202798
Introductie jaar : 2018