Lucovitaal Dode Zeezout Badzout - 1000 gr

Al vanaf €14.46

Dode Zeezout van Lucovitaal® is een verademing voor huid, spieren en zenuwen. Gebruik Dode Zeezout van Lucovitaal® voor een therapeutisch ontspannend bad. Het bevat een zeer unieke hoge concentratie mineralen en sporenelementen uit de dode zee met o.a. magnesium, kalium, natrium en calcium, welke al eeuwen bekend staan om de ongekend heilzame werking op lichaam en geest. Ook te gebruiken als scrubzout voor onder de douche. Fijn voor ontspanning, maar draagt ook bij aan de verzorging van de huid.

Een bad met Dode Zee Zout heeft sterke antiseptische eigenschappen waardoor het ook een gunstige werking op de stofwisseling heeft en tevens het mineralen bestand van de huid in evenwicht houdt en heeft een ontspannende werking. Het is ideaal na zware lichamelijke inspanning en voor na het sporten. Het ontspant het lichaam na inspanning. De spieren in de rug, nek, schouders en kuiten ontspannen en het helpt een vermoeid gevoel te verminderen.

De rijkdom van deze essentiële mineralen in dit pure natuurproduct reinigt de huid optimaal, stimuleert de gezonde cel vernieuwing en voedt de huidcellen. Helpt zeer goed de schilferige schubbenhuid schoon, gezond en kalm te maken en zuivert de huid bij puistjes en mee-eters. Kalmerend, voor de behandeling van de probleem-, schilfer- en schubbenhuid.

Lucovitaal Dode Zeezout 1000 gram in zak

- Voor een heilzaam bad of therapeutische scrub douche

- Goed voor de huid

- Ontspanning voor de spieren, lichaam & geest

Merk : Lucovitaal
Inhoud : Lucovitaal Dode Zeezout Badzout - 1000 gr
EAN: 8713713002309
Introductie jaar : 2018