Wonderolie Douchegel (Jamaicaanse Black Castor Oil)

Al vanaf €17.95

Kies voor een Caribisch ontspanningsritueel onder de douche.

Geniet jij ook altijd zo van je eigen doucheritueel? Maak het dan extra bijzonder en trakteer jezelf op een heus Caribisch ontspanningsritueel. Droom weg bij de geur van deze Jamaicaanse Wonderolie douchegel die je meevoert naar tropische witte stranden en een azuurblauwe zee. De essentiële oliën van citroengras en munt maken je helemaal zen maar het ware wonder schuilt in de werking op je spieren. Die komen helemaal tot rust en spierpijn verdwijnt als sneeuw voor de zon.

De Jamaicaanse Wonderolie douchegel in het kort:

  • De essentiële oliën van citroengras en munt hebben een kalmerend effect
  • Ontspant de spieren en helpt tegen spierpijn
  • Een echte Caribische douchebeleving
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • 100% natuurlijk
Ingrediënten:

Olijfolie (Olive Oil) Jojoba Olie (Jojoba Oil) Plantaardige Glycerine (Glycerin/Vegetable Gum Extract) Essentiële Olie en Extracten van Citroengras (Lemon Grass) Pepermunt (Peppermint) Munt (Spearmint) Rozemarijn (Rosemary) Aloë Vera (Aloe Vera)

Waarom wil je de Jamaicaanse Wonderolie douchegel in je badkamer hebben staan?

Als je – net als wij – dol bent op een ontspannen doucheritueel en je je spieren ook nog eens extra wilt verwennen dan wil je de Jamaicaanse Wonderolie douchegel echt niet missen. Deze zit namelijk vol met essentiële oliën van citroengras en munt – twee ingrediënten die al van oudsher in de Cariben gebruikt worden vanwege hun heilzame en ontspannen werking op lichaam en geest.

Gebruik

De Jamaicaanse Wonderolie douchegel heeft een fantastisch effect op gespannen en/of pijnlijke spieren. Gebruik het dan ook na een lange dag werken of wanneer je fanatiek gesport hebt. Ook als je even helemaal je hoofd leeg wilt maken is de Jamaicaanse Wonderolie douchegel uitermate geschikt om je hierbij te helpen. Je voelt je als herboren na je eigen Caribische ontspanningsritueel!

Volg onze blog voor meer weetjes over onze doucheproducten en onze andere 100% natuurlijke verzorgingsproducten.

Merk : tropic isle living
Inhoud : Wonderolie Douchegel (Jamaicaanse Black Castor Oil
EAN: 753182129730
Introductie jaar : 2018