RITUALS The Ritual of Namasté Ageless Oogcrème -Actief verstevigend - 15 ml

Al vanaf €30.90

Dit product is de vervanger voor de "Rich & Firming Eye Cream".

Liftende, verstevigende en herstellende oogcrème die rimpels, kraaienpootjes en diepe expressielijntjes rondom de kwestbare oogzone vermindert. De oogcrème helpt de regio rondom de ogen te versterken, wat resulteert in een gladdere oogzone. Voor een huid die sterker, strakker en meer gehydrateerd aanvoelt. Perfecte dagelijkse verzorging voor ogen die er jonger uitzien. De productlijn "The Ritual of Namasté Ageless" bestaat uit verstevigende en liftende formules die speciaal zijn ontwikkeld voor de rijpe huid.

De formules zijn verrijkt met Gotu Kola en Holy Lotus. Gotu Kola staat bekend om zijn verjongende en anti-aging eigenschappen. Holy Lotus, het symbool van zuiverheid, schoonheid en wijsheid, staat bekend om zijn verzachtende en verzorgende eigenschappen. De combinatie vermindert zichtbare tekenen van veroudering en verstevigt de rijpe huid, met een verzachtend en liftend effect.

Wil jij weten welke producten het beste bij jouw huid passen? Bekijk de informatie over The Ritual of Namasté.

Gebruiksaanwijzing:
Met de vingertoppen zacht inkloppen rond de ogen. Voor een optimaal resultaat de oogverzorging aanbrengen vóór de gezichtscreme aanbrengen.

Ingrediënten:
De formules zijn verrijkt met Gotu Kola en Heilige Lotus.

Heilige Lotus
Heilige Lotus
Organische Heilige Lotus is in het gehele Verre Oosten een belangrijk symbool. Lotusbloemen bloeien aan een plant die enkel gedijt in kalm, troebel water. Hiermee staan zij symbool voor puurheid en spirituele groei. Als symbool van zuiverheid, schoonheid en wijsheid staat heilige lotus bekend om de verzachtende en verzorgende eigenschappen.
Gotu Kola
Gotu Kola - Aziatische Waternavel
Aziatische waternavel staat bekend om de verjongende en anti-aging eigenschappen.

Merk : RITUALS
Inhoud : RITUALS The Ritual of Namasté Ageless Oogcrème -
EAN: 8719134011746
Introductie jaar : 2018