Bruno Banani Daring Woman 20 ml - Eau de Toilette - Damesparfum

Al vanaf €7.79

Warning: for daring women only! De nieuwe geur van Bruno Banani ‘Daring Woman’ is een sensuele en vrouwelijke geur met time release-technologie.

De flacon heeft het iconisch schuine Bruno Banani design én de dop bestaat uit de herkenbare hoorntjes van dit cheeky merk. De geur wordt onderstreept door warme en sensuele geurnoten van sandelhout, benzoë- en muskusnoten. In het hart van de geur straalt een iconisch boeket van oranjebloesem en roosnoten een mooie vrouwelijkheid uit, die nogmaals wordt benadrukt door de kruidig-harsige hint van cederhout.

Time release-technologie

Het aanbrengen van een parfum zorgt er vaak voor dat je, je meteen sensationeel voelt… maar later, wanneer je deze zelfvertrouwen-boost écht goed kunt gebruiken, is dat zelfverzekerde gevoel vaak verdwenen. Gelukkig is daar Daring Woman van Bruno Banani, dé geur die jou dankzij haar time-release technologie de hele dag door voorziet van verleidelijke geurnoten, waardoor je moeiteloos alle mannen naar je toe trekt. En wanneer je, je dapper en ‘fabulous’ voelt in elke ‘hot’ situatie, ben je vrij om de regels van het verleiden te doorbreken!

  • Ruikt de hele dag door dankzij de speciale time-release technologie
  • Vrouwelijke en verleidelijke geur waarmee je alle mannen naar je toe trekt!
  • Merk : Bruno Banani
    Inhoud : Bruno Banani Daring Woman 20 ml - Eau de Toilette
    EAN: 8005610712482
    Introductie jaar : 2018