L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 Oogcrème - 15 ml - Anti Rimpel

Al vanaf €

Diepe rimpels reageren niet tegen alle crèmes: ontdek nu Revitalift Laser X3


Tegenwoordig zijn rimpels een obsessie waar vrouwen zich veel mee bezig houden. In deze strijd tegen huidveroudering, ondergaan steeds meer vrouwen ingrijpende en dure laserbehandelingen. Daarom heeft L`Oréal Paris Laser X3 ontwikkelt. Deze productlijn is geïnspireerd op een laserbehandeling voor een zichtbaar jongere uitstraling. De producten helpen bij het verminderen van diepe rimpels en laten de huid weer strakker, steviger en egaal worden.

Jouw ideale gezichtsverzorgingsroutine:


Stap 1: Serum
Gebruik na het reinigen van de huid een serum om het effect van de Revitalift Laser X3 producten te versterken. Een serum dringt namelijk dieper in de huidlager door de hele kleine moleculen die het bevat.

Stap 2: Dagverzorging
De Laser X3 dagcrème is een voedende, hydraterende crème die beschermt tegen UV-straling. Met deze crème worden diepe rimpels vermindert, de huid verstevigd, de gezichtscontouren strakker én toekomstige huidschade voorkomen.
Stap 3: Nachtverzorging
Het beste moment om je huid te herstellen is ’s nachts. De huidcellen delen zich dan twee keer zo snel dan overdag! Om dit proces te helpen, heeft de nachtcrème een andere samenstelling dan de dagcrème. Het is voller, rijker en zorgt zo voor extra comfort.
Stap 4: Oogverzorging
Omdat de huid rondom de ogen dunner is, heeft het een andere verzorging nodig. Door het verschil in dikte en de extra beweeglijkheid door oogspiertjes, ontstaan er sneller (droogte)lijntjes rondom de oogcontouren. De Revitalift Laser X3 oogcrème laat de oogcontouren direct gladder worden, laat wallen minder opvallen en zorgt voor een stralende blik.

Merk : L’Oréal Paris
Inhoud : L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 Oogcrème - 1
EAN: 3600523436156
Introductie jaar : 2018