Dior - Dior Addict Lacquer Stick - 570 L.A. Pink

Al vanaf €

De eerste lacquer in een stick.

Probeer Dior Addict Lacquer Stick, de nieuwe generatie lacquer stick van Dior, zowel gemakkelijk aan te brengen als te dragen. Een stick met een "lip fondant" effect die alle kleur en glans van een lacquer bevat en deze combineert met het comfort van een balsem, 6 uur* langhoudend met een ongeëvenaarde textuur.

Extreme glans verkregen door de ``Lacquer Cocktail``: een exclusieve Dior mix van de 5 meest glanzende, ultra-lichte oliën, gecombineerd met voedende en langhoudende bijenwax. Intsense kleur in één beweging met de stick met een bijna kristalheldere basis, 44% transparanter dan een klassieke lipstick, voor kleur met een ongeëvenaarde glans. Het ``lip fondant`` textuur effect is ontstaan door een nieuw, zachter en langzamer proces van het produceren van de stick, voor een overheerlijke fondant kern en een vloeibaar glans effect.

Peter Philips creëert de vier trendkleuren van dit seizoen: Pastel, Neon, Klassiek en Wild, geïnspireerd op de hotspots in L.A. Een lijn met 19 kleurcreaties met een verrassende intensiteit en levendigheid, variërend van de experimentele tot de meest klassieke kleuren, inclusief 4 it-kleuren: 877 Turn me Dior, 684 Diabolo, 924 Sauvage, 550 Tease.

*Instrumentele test bij N=20.

Merk : Dior
Inhoud : Dior - Dior Addict Lacquer Stick - 570 L.A. Pink
EAN: 3348901340854
Introductie jaar : 2018