Rimmel Volume Shake Mascara - Extreme Black

Al vanaf €5.49

Klaar om je wimperlook op te frissen? Rimmel introduceert de nieuwe VOLUME SHAKE MASCARA , de meest ‘verse’ mascara die er is die niet zal uitdrogen en geen klontjes veroorzaakt. Schud de huls om de mascara van begin tot einde fris te houden. Ga voor super vlotte, klontvrije volumineuze wimpers vanaf het eerste tot het allerlaatste gebruik.
Waarom de Rimmel Volume Shake Mascara?
•De eerste ‘Shake-Shake’ technologie die ervoor zorgt dat de VOLUME SHAKE MASCARA langer houdbaar blijft dan reguliere mascara’s.
•Gepatenteerd shaker-systeem verfrist op elk moment de volume gevende formule. De formule blijft zo goed als nieuw, zonder te klonteren, vanaf het eerste tot het laatste gebruik.
•Het Volume Defining borsteltje met de flexibele vezels geeft volume en separeert de wimpers vanuit de binnen,- naar de buitenhoek voor een strakke, gedefinieerde look.
•Geniet elke applicatie opnieuw van een onberispelijk, klontvrij en smudgefree volume-effect.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik schudden?
Om de formule te mengen, zodat tijdens het gebruik niet steeds hetzelfde deel van de formule in de huls aan de lucht wordt blootgesteld.

Hoe vaak moet ik schudden?
Schud als je merkt dat de mascara wat droger wordt. Schud 3 tot 5 keer.

Waarom droogt deze mascara niet uit?
Ons product blijft langer vers dan gewone mascara`s dankzij onze innovatieve en geoptimaliseerde combinatie van speciale formule en `shake`-systeem. Het `shake`-systeem mengt de formule, zodat niet steeds hetzelfde deel van de formule in de huls aan de lucht wordt blootgesteld.

Hoe gemakkelijk is het om de mascara te verwijderen?
Heel eenvoudig. De mascara kan worden verwijderd met traditionele reinigingsproducten en speciale oogmake-upreinigers.


SHAKE IT UP TO KEEP IT FRESH!

Merk : Rimmel London
Inhoud : Rimmel Volume Shake Mascara - Extreme Black
EAN: 3614222918981
Introductie jaar : 2018