Guerlain - Lingerie de Peau Mat Alive - 04W Medium Warm

Al vanaf €48.09

Compacte poeder foundation. Een natuurlijke finish voor de perfecte egale huid.

Guerlain breidt haar assortiment van Lingerie de Peau uit met een nieuwe compacte poeder foundation: een formule doordrenkt met porous silica, die een langhoudende matterende sluier op de huid creëert voor een perfecte teint en een natuurlijke finish. Dankzij de formule die verrijkt is met zeer elastische stretch-microparels, past de Lingerie de Peau Compact Mat Alive Foundation perfect in de huid en volgt al zijn bewegingen, waardoor een gevoel van lichtheid en comfort ontstaat. Met zijn dubbelzijdige applicator creëert Lingerie De Peau Compact Mat Alive Foundation een vloeiende, gelijkmatige teint in seconden. Met een honingraat aan één kant, verzamelt de applicator de basis en zorgt voor een comfortabele toepassing zonder plooien. De andere kant is gevlokt om perfect te worden aangebracht op dips en holtes, soepele contouren en alle overtollige poeder te verwijderen voor aangepaste dekking.

De Lingerie de Peau Compact Mat Alive-geur is elegant en betoverend. De tonen van violet met hints van rijstpoeder zorgen voor een goed gevoel bij het aanbrengen en vervagen dan onmiddellijk.

Guerlain`s laboratorium heeft een elastische en transformeerbare textuur ontwikkeld die perfect in de huid past en verrijkt is met het Biofusion Stretch-complex. Een geheel nieuwe combinatie van twee soorten adaptieve microparels:
- Spongy memory foam-parels waarvan de elasticiteit ervoor zorgt dat ze de bewegingen kunnen volgen van de huid;
- Corrigerende parels met hoog absorptievermogen voor comfort en een matte afwerking. Deze fluweelachtige wax creëert een uniforme sluier op de huid en zorgt voor een flexibele dekking. Als gevolg hiervan is de foundation van het poeder onmerkbaar, waardoor de teint er natuurlijk uitziet.

Lingerie de Peau Compact Mat Alive:
- Verspreidt op homogene wijze
- Heeft een verfijnde, lichtgewicht textuur
- Maakt de teint glad
- Laat de teint mat en stralend
- Biedt een ""blote huid""
- Effect dat de hele dag natuurlijk blijft.
* Test op 33 vrouwen, in de leeftijd van 22 tot 60, na vier weken van toepassing.

Gebruikstips:
- Breng het aan op het gezicht met behulp van de applicator en spreid het vervolgens uit om de gewenste dekking te verkrijgen, vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe.

Voor alle huidtypen.

Merk : Guerlain
Inhoud : Guerlain - Lingerie de Peau Mat Alive - 04W Medium
EAN: 3346470425934
Introductie jaar : 2018