Dior - Addict Lacquer Plump -676 Dior Fever - Lippenstift

Al vanaf €33.89

Dior verkent de grenzen van lak en huidverzorging met de creatie van Dior Addict Lacquer Plump: de eerste voller makende lippeninkt met lak-effect. Dior Addict Lacquer Plump komt meteen in actie bij contact met de lippen en onthult zijn intense kleur en stralende lakfinish. 1. Bereid de lippen voor door ze zachtjes te masseren met Lip Sugar Scrub. Verwijder vervolgens het overtollige product.
2. Teken voor een optimaal kleureffect en nauwkeurig resultaat de lipcontour met Dior Contour en vul daarna de lippen in, eveneens met Dior Contour.
3. Breng Dior Addict Lacquer Plump in twee lagen aan. Werk vanuit het midden richting de cupidoboog en vervolgens naar de hoeken.

Teken voor een optimaal kleureffect en nauwkeurig resultaat de lipcontour met Dior Contour en vul daarna de lippen in, eveneens met Dior Contour. Breng dan Dior Addict Lacquer Plump rechtstreeks aan op de lippen met behulp van de applicator.
Slechts enkele seconden na het aanbrengen worden de diepe kleur en glans zichtbaar in de dunne, lichte laag.

Dior Addict Lacquer Plump komt meteen in actie bij contact met de lippen en onthult zijn intense kleur en stralende lakfinish.
Slechts enkele seconden na het aanbrengen worden de diepe kleur en glans zichtbaar in de dunne, lichte laag.

Als de perfecte combinatie van make-up en verzorging is deze nieuwe lipstick een heuse doorbraak van de Dior-laboratoria.
Net als een inkt kleurt deze lipstick de lippen in met een kleur die maar liefst 8 uur* lang houdt.
Als een stralende volumebooster geeft deze lipstick de lippen meer volume en vorm, en ongekende hydratatie. 24 uur na gebruik stijgt het hydratatieniveau in de lippen met 78%.

Merk : Dior
Inhoud : Dior - Addict Lacquer Plump -676 Dior Fever - Lipp
EAN: 3348901397131
Introductie jaar : 2018