Dettol Magic Foam Navulling Aloë Vera

Al vanaf €2.49

Dettol Foam Magic Aloe Vera & Coco Splash 100% hygiënische mousse is een navulling voor de automatische moussedispenser Foam Magic. Onze antibacteriële formule wast geurveroorzakende bacteriën doeltreffend weg en is ook zacht voor de huid. Je hoeft de pomp niet aan te raken, waardoor je de verspreiding van bacteriën voorkomt. De antibacteriële zeep houdt de handen hygiënisch schoon en beschermd. Met aloë vera voor een frisse geur en een gehydrateerde huid. De basis formule is getest. Zacht voor de huid, hard tegen vuil.

• Met hydraterende Aloë Vera
• Geschikt voor dagelijks gebruik
• Helpt tegen de verspreiding van bacteriën
• Navulling voor de Dettol Foam Magic Automatische Zeepdispenser. Niet geschikt met het systeem No-touch Automatische zeepdispenser.

Gebruiksinformatie:
Zet de dispenser uit (O). Open de deksel van het reservoir. Spoel het zeepreservoir af voordat u dit vult en voorkom dat er water op het apparaat spat. Vul het reservoir opnieuw met Dettol Foam Magic™-navulling. Sluit het deksel van het reservoir. Zet de dispenser aan (I). Maak uw handen nat en pomp twee keer mousse op uw handen. Zeep uw handen in en zorg ervoor dat de mousse uw handen helemaal bedekt. Zorg ervoor dat uw handpalmen, vingers, duimen en nagels goed worden ingezeept. Goed afspoelen met water

Merk : Dettol
Inhoud : Dettol Magic Foam Navulling Aloë Vera
EAN: 8710552271040
Introductie jaar : 2018