Andrélon Ochtend Boost Appelbloesem & Cranberry Doucheschuim - 200 ml

Al vanaf €

Deze heerlijke douche foam zorgt voor een frisse start van de dag. De douche foam, verrijkt met de frisse en fruitige geuren van Appelbloesem & Cranberry ruikt naar de zomer, verzorgt je huid en prikkelt je zintuigen.

12H Geursentatie
Langdurige geur die vrijkomt bij aanraking
Voor een frisse & stralende huid
Verrijkt met een heerlijke geur van Appelbloesem & Cranberry
Voor een bijzondere geurbeleving
Maakt van een dagelijks ritueel een feestje onder de douche

Deze douchegel zorgt voor een energieke start van de dag. De douchegel, verrijkt met een heerlijke geur van Appelbloesem & Cranberry, zorgt voor een tot wel 12 uur durende geursensatie. De zachte douchegel prikkelt je zintuigen en zorgt voor een stralende huid, zodat je de dag opgewekt kan beginnen.
Resultaat: een frisse & stralende huid!

Eenmaal afgespoeld is de verfrissende geur van een douchegel vaak snel weer vervlogen. Andrélon heeft een unieke Encapsulated Fragrance Technology toegepast in de formulering; deze geurcapsules komen pas vrij na wrijving over de huid. Hierdoor hou je veel langer plezier van de verkwikkende aroma’s - tot wel 12 uur!

Andrélon Ochtendboost Douchegels bestaat uit drie verfrissende varianten:
Groene Thee & Kokos Water. Je drinkt deze healthy drinks vast weleens als verkwikkende dorstlesser maar de unieke geurcombinatie zorgt eveneens voor een energy boost voor je lichaam. En daar houd je urenlang plezier van!
Pioenroos & Lychee. Voor alle momenten dat je lichaam een oppepper kan gebruiken is deze variant meer dan welkom. Geniet van de bloemige geur met exotische lychee en je bent de hele dag het zonnetje in huis.
Blauwe Bes & Patchouli. De zwoele kruidige geur van patchouli is niet voor niets al jaren een geliefde geurnoot in populaire damesparfums. Gemixt met het verfrissende accent van blauwe bessen geniet je van een bijzondere geurbeleving.

Bepaalde huidverzorgingsproducten zijn ‘every day essentials’, maar dit betekent nog niet dat ze saai hoeven te zijn. Zelfs als het een dagelijks ritueel is dat dag na dag terugkeert, zoals douchen, is het de moeite waard er een feestje van te maken. Andrélon beseft dat als geen ander en introduceert een doucheproduct voor je lichaam: Andrélon Ochtend Boost Douchegel.

Gebruiksaanwijzing:
1. Breng de douchegel aan op je hand 2. Verdeel over je lichaam 3. Geniet
4. Door wrijving of beweging worden de geurcapsules na het douchen geactiveerd, waardoor je de heerlijke geur opnieuw kunt beleven voor een tot wel 12 uur durende geursensatie.

Vermijd contact met de ogen. In geval van contact met de ogen, grondig spoelen met water.

Merk : Andrélon
Inhoud : Andrélon Ochtend Boost Appelbloesem & Cranberry D
EAN: 8710447205891
Introductie jaar : 2018