Love Beauty Planet Droogshampoo Daily Detox - 245 ml - Rosemary & Vetiver

Al vanaf €7.49

De Daily Detox Droogshampoo verwijdert olie uit het haar om je te prachtig volle lokken te laten stralen, zelfs op dagen dat je niet wast.

• JA vegan formule
• JA recyclebaar
• JA met natuurlijke & biologische ingrediënten
• NEE water nodig
• NEE siliconen
• NEE kleurstoffen

Of je nu je ochtenddouche hebt overgeslagen of alleen een pick me up nodig hebt, de Daily Detox Droogshampoo verfrist je haar onmiddellijk met de heerlijke geur van rozemarijn en vetiver. De Volume and Bounty Droogshampoo haalt tussen wasbeurten het beste in je haar naar boven, voor prachtig volumineus en verzorgd haar.

Hoe te gebruiken - spuiten, inmasseren en borstelen. Voor het beste resultaat houd je tijdens het spuiten 20 - 30cm afstand van je hoofd en focus je op het vettiger gebied rond de haarwortels. Sla de massage niet over! Het voelt niet alleen goed, maar masseren helpt bij verspreiding van de droogshampoo door het haar zodat de magie z`n werk kan doen! Hoewel we denken dat droogshampoo een life changing beauty hack is, moeten we soms de badmuts vergeten en het warme water onzuiverheden laten wegspoelen. Probeer voor die dagen onze zuiverende haarproductenlijn. Begin met de Love Beauty and Planet Rosemary & Vetiver Delightful Detox Shampoo en gebruik vervolgens de Love Beauty and Planet Rosemary & Vetiver Delightful Detox Conditioner.

Love Beauty and Planet is toegewijd aan acts of love die jou en onze planeet een beetje mooier maken, elke dag opnieuw. We beginnen een mooie beweging. Doe je mee? Ga voor meer informatie naar lovebeautyplanet.com/nl.

Merk : Love Beauty and Planet
Inhoud : Love Beauty Planet Droogshampoo Daily Detox - 245
EAN: 8710447365731
Introductie jaar : 2018