Love Beauty and Planet Body lotion - Shea Velvet - 400 ml

Al vanaf €

De Shea Velvet Body Lotion hydrateert, en verwent de huid met een ultiem verzorgd gevoel.

•JA vegan formule
•JA met natuurlijke & biologische ingrediënten
•JA recyclebare flessen gemaakt van 100% gerecycled materiaal
•JA met sandalwood olie van verantwoorde herkomt
•JA body lotion zonder sulfaten
•JA met biologische kokosolie

Stralende huid zonder uitdroging - gebruik de Shea Velvet Body Lotion! De hydraterende Shea Butter & Sandalwood Showergel is gemaakt zonder sulfaten, zonder parabenen, en op basis van plantaardige ingrediënten. Een beetje liefde voor jou, en voor de planeet. Geniet van een zijdezachte huid en van de subtiel sensuele en mysterieuze geur van ethisch geproduceerde Australische sandelhoutolie.

Je weet hoe het werkt - breng rijkelijk aan op de huid. Voor ultieme hydratatie gebruik je ook Love Beauty and Planet Majestic Moisture Showergel om je beauty routine af te maken. We beginnen een mooie beweging. Stop niet bij een zalig zachte en heerlijk ruikende huid! Voor prachtig haar gebruik je de Love Beauty and Planet Shea Butter & Sandalwood Happy and Hydrated Shampoo en Conditioner.

Love Beauty and Planet is toegewijd aan acts of love die jou en onze planeet een beetje mooier maken, elke dag opnieuw. We beginnen een mooie beweging. Doe je mee? Ga voor meer informatie naar lovebeautyplanet.com/nl.

Merk : Love Beauty and Planet
Inhoud : Love Beauty and Planet Body lotion - Shea Velvet -
EAN: 8710447442296
Introductie jaar : 2018