Rio BROM - Microfibre make up kwasten set (5st)

Al vanaf €

Met deze 5-delige Rio microfibre brush set heb je voortaan altijd de juiste brush om (o.a.) foundation aan te brengen!

Tienduizenden babyzachte microvezels glijden over de contouren van de huid om make-up perfect aan te brengen. Het resultaat bij het gebruik van vloeibare, crème of poeder cosmetica is een vlekkeloze airbrush verschijning om de make-up look te verbeteren.

Deze Rio BROM essentiële microvezel cosmestiche kwasten collectie bestaat uit een vijftal kwasten en is een state of the arte set van make up tools die je zullen helpen om een vlekkeloos airbrush effect te bereiken bij het aanbrengen van vloeistoffen, creme en poeder cosmetica

Inhoud:

foundation, poeder en bronzer kwast
blusher en contour kwast
ontour en oogmake up kwast
oog en wenkbrauw kwast
lip en concealer kwast


Borstel 1: Deze kwast heeft een grote/ronde ovale vorm en is perfect voor het aanbrengen van je makeup voor de grotere oppervlaktes van je gezicht. De kwast is perfect voor het aanbrengen van je foundation, bronzer of setting powder.

Borstel 2: Deze kwast heeft een ovale/ronde vorm en is ideaal voor het gelijkmatig aanbrengen van je makeup voor een vlekkeloze en natuurlijk ogende finish. De kwast is perfect voor het aanbrengen van je oogschaduw, blush, contouringproducten, concealer, foundation, bronzer en setting powder.

Borstel 3: Deze kwast heeft een langwerpige kop en is ideaal voor het mengen van oogschaduw, concealer en om schaduw te creëren op je ooglid. De kwast is perfect voor het aanbrengen van je lipproducten, oogschaduw, wenkbrauwproducten, eye liner en concealer.

Borstel 4: Deze kwast heeft een middelgrote, smalle en ovale vorm voor een precieze toepassing op de meest moeilijk bereikbare plekken te garanderen. De kwast is perfect voor het aanbrengen van je oogschaduw, wenkbrauwproducten, eye liner en concealer.

Borstel 5: Deze kwast heeft een plat oppervlak en is gemodelleerd naar een lippenstift met een ronde punt. De kwast is perfect voor het aanbrengen van je lipproducten, oogschaduw en concealer.

Onderhoud

Om de kwaliteit te behouden is uiteraard een goede reiniging belangrijk. Advies is om de kwasten wekelijks te reinigen met shampoo of olijfolie. Dit kan heel gemakkelijk met de Rio make up kwasten reiniger; type BCBL

Merk : Rio
Inhoud : Rio BROM - Microfibre make up kwasten set (5st)
EAN: 5019487085740
Introductie jaar : 2018