Olaz Total Effects 7-in - 15 ml - Oogcrème

Al vanaf €9.95

Olaz Total Effects 7-in-1 Oog transformerende crème voor de dagelijkse verzorging bevat een bewezen vitaminecomplex dat 7 tekenen van veroudering rond de ogen tegengaat, voor jonger uitziende ogen. Vermindert fijne lijntjes en rimpels rond de ogen, maakt donkere kringen minder zichtbaar, maakt de huid rond de ogen helderder, laat de ogen er minder gezwollen uitzien, egaliseert de huidtint, maakt de huid gladder en egaler en herstelt de vochtbalans. Door de jaren heen een jonger en gezonder uitziende huid rond de ogen.

7 voordelen in 1 voor een huid die er jonger en gezonder uitziet.

7-in-1 anti-verouderings oogcontourcrème van `s werelds nr. 1 merk in vrouwelijke gezichtsverzorging.
Bestrijdt 7 tekenen van het ouder worden rondom de ogen.
Bevat super huidvitaminecomplex VianiacinTM met vitamine B3, E en C.
Olievrij.
Wordt snel opgenomen.
Dermatologisch getest.

Gebruik voor een volledige verzorging Olaz Total Effects volgens dit stappenplan:
1. REINIGEN: Het verwijderen van vuil, make-up en overtollig talg is essentieel om je huid voor te bereiden op de rest van je gezichtsverzorging.
2. SERUM: Een serum bevat een sterke concentratie anti-verouderingsbestanddelen en zorgt als aanvullende verzorging dat je dag- of nachtcrème nog beter door de huid wordt opgenomen.
3. BESCHERMEN: Gebruik gedurende de dag een hydraterende crème of lotion met een SPF factor om de huid te helpen beschermen tegen schade die door de zon veroorzaakt kan worden.
4. HERSTELLEN: `s Nachts is het tijd voor herstel en vernieuwing van de huid, gebruik een nachtcrème want je huid absorbeert de hydraterende ingrediënten nóg beter wanneer je slaapt.
5. GESPECIALISEERDE BEHANDELING: Aanvullend biedt Olaz producten voor een gespecialiseerde behandeling. Te denken aan de huid rondom de ogen die als eerste tekenen van huidveroudering laten zien.

Merk : Olaz
Inhoud : Olaz Total Effects 7-in - 15 ml - Oogcrème
EAN: 5000174415803
Introductie jaar : 2018