TOM FORD CHAMPACA ABSOLUTE(M)EDP 50

Al vanaf €167.57

Tom Ford Champaca Absolute 50ml eau de parfum spray

We weten allemaal dat er niet één enkel ding is dat Tom Ford met een witte handschoen en een vederlichte touch doet. Als hij zo nu en dan niet over de schreef gaat, is er iets ernstig mis. Alle twaalf parfums in zijn Private Blend serie zijn als prachtige vazen die je zelden aanraakt, maar vaak bewondert, een rococo foedraal voor drama. De laatste in de collectie, Champaca Absolute, is geen uitzondering.
Tom Ford heeft een voorliefde voor zeldzame en kostbare bloemen, die bij duizenden worden geplukt voor één enkele flacon met parfum. Deze passie was zijn inspiratie voor de unieke, florale oosterse compositie Champaca Absolute.
Een bedwelmend akkoord van cognac en Hongaarse Tokaji wijn verbindt zich in de topnoten met frisse noten van bergamot, Davana- en Brem-bloemknoppen. In het hart ontvouwt zich het verleidelijke, exotische aroma van het zuiverste Champaca-Absolue op een bed van jasmijn, orchideeën, witte viooltjes en Australische Boronia. De geur van vanille, Afrikaanse wierook, amber, kastanje, palissander en sandelhout rond Champaca Absolute mysterieus en gepassioneerd af.
Private Blend Champaca Absolute van Tom Ford is een parfum voor mannen en vrouwen en werd in 2009 geïntroduceerd.

Top : Cognac Bergamot Davana en Brem
Hart : Champaca Orchidee Viooltje Jasmijn
Basis : Vanille Amber Sandelhout Kastanje

Merk : Tom Ford
Inhoud : TOM FORD CHAMPACA ABSOLUTE(M)EDP 50
EAN: 888066003339
Introductie jaar : 2018