Sisley So Intense Mascara - 3 Deep Brown – Mascara

Al vanaf €42.69

So Intense is een versterkende mascara voor vollere wimpers. De innovatieve formule (verrijkt met vitaminepeptiden) maakt de wimpers in slechts twee weken langer en dikker. De ultrazuivere pigmenten die een dubbel laagje op de wimpers achterlaten, zorgen voor een diepe kleur en een langhoudende make-up. Dankzij het innovatieve kamborsteltje wordt de mascara perfect over de wimpers verspreid en worden ze individueel omhuld en gescheiden voor een extra vol effect. De wimpels zijn onmiddellijk dikker en voller. Dag na dag worden de wimpers langer, dikker, mooier en steviger (fytoceramiden van rijst). Onder oogheelkundig toezicht getest. Geschikt voor mensen met gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

De wimpers worden in een oogwenk langer, voller, gekrulder en mooi gedefinieerd. Dag na dag worden de wimpers langer en dikker. De blik is intenser en doordringender.

DE TOEPASSING
Breng eerst de mascara So Intense aan op de uiteinden van de bovenste wimpers. Kam vervolgens de wimpers vanaf de wimperaanzet naar boven, om iedere wimperhaar te omhullen. Breng nog een of meerdere laagjes aan, afhankelijk van de gewenste intensiteit. Om de ogen groter te laten lijken, kamt u de wimpers in de buitenhoek van het oog met het kamborsteltje naar buiten.

Merk : Sisley
Inhoud : Sisley So Intense Mascara - 3 Deep Brown – Masca
EAN: 3473311853127
Introductie jaar : 2018