Sisley Phyto-Cernes Eclat - Nr 1 - Concealer

Al vanaf €58.69

Phyto-Cernes Eclat is een gekleurde concealer. De crème camoufleert direct donkere kringen en schaduwzones (ultazuivere pigmenten), vermindert wallen en tekenen van vermoeidheid (extract van rode wingerd, arnica en ginkgo biloba), maakt rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar en zorgt voor een mooie oogcontour. Het metalen uiteinde heeft een verkoelend effect dat de vochtafdrijving stimuleert en met het speciale kwastje kunt u precies de gewenste hoeveelheid aanbrengen. Dag na dag worden de wallen onder de ogen duidelijk minder (cafeïne, Sojapeptide-extract en paardenstaartextract). De soepele textuur trekt snel in de huid, is eenvoudig op te brengen en staat garant voor een langhoudende, natuurlijke finish.

RESULTATEN
De teint ziet er uitgerust en stralend uit. De donkere kringen zijn vervaagd, de schaduwzones verminderd en de wallen onder de ogen zijn geslonken.

GEBRUIKSTIPS
Oefen met de metalen punt lichte druk uit op de oogcontour voor een verkoelend, vochtafdrijvend effect. Breng vervolgens Phyto-Cernes Eclat aan met de kwast of klop de crème met de vingertoppen in en werk vanaf de binnenhoek van het oog naar buiten uit. Kan ook worden gebruikt als corrigerende verzorging. Maak de kwast regelmatig schoon met water en zeep. Laat aan de lucht drogen.

Merk : Sisley
Inhoud : Sisley Phyto-Cernes Eclat - Nr 1 - Concealer
EAN: 3473311615213
Introductie jaar : 2018