Armani Diamonds For Women - Eau de parfum

Al vanaf €60.00

Armani Diamonds reflecteert als geen ander de kracht, schittering en sexyheid van een zelfverzekerde en vrouwelijke dame van de 21e eeuw. Diamanten zijn immers een symbool voor luxe, passie en glamour. Een verrassende geur gebaseerd op het traditionele symbool van vrouwelijkheid: de roos. De flacon is alleen cadeau op zich. Het parfum is als volgt opgebouwd: Top: Lycee en frambozen. Midden: Patchouli, fresia, lelietje-van-dalen, ceder en rozen. Basis: Amber, vanille en vetiver.

In 1974 richtte de Italiaanse Giorgio Armani de modemerken Giorgio Armani en Emporio Armani op. Zijn imperium bestaat vandaag de dag onder andere uit luxe kleding, sieraden, make-up, horloges en zonnebrillen en parfums.

In 1982 introduceerde het merk de eerste damesparfum genaamd ‘Armani’. Dit werd meteen een groot succes, waarna deze geur werd opgevolgd door nog meer successen. Woorden die kenmerkend zijn voor Armani parfum zijn: bijzonder, tijdloos en luxe! Verwen jezelf of een ander met de fijne en tijdloze parfums van Armani.

Merk : Emporio Armani
Inhoud : Armani Diamonds For Women - Eau de parfum
EAN: 3136664018635
Introductie jaar : 2018